Info inför skolstartsdagen

Välkomna till ett nytt läsår på Bobergsskolan. Med anledning av rådande pandemi kommer vårt upprop vara lite annorlunda i år.

Uppropet är uppdelat i olika årskurser och tider (se nedan). Skolans personal kommer ha tydliga skyltar och information om vem man ska gå till på skolgården. Rektor Cecilia kommer välkomna F-klass och årskurs 4 med ett kort tal. Övriga årskurser går till sina mentorer som kommer stå på skolgården. Inga vårdnadshavare får följa med in på skolgården eller in i skolbyggnaden. Det går bra att stå utanför skolgården med lagom avstånd mellan varandra. I och med att man lämnar sitt barn vid grinden säger man ”hej då”.

Uppropstider 19/8

• F-klass kl 8.30 på nedre skolgården
  • Åk 1 kl 9.00 på övre skolgården
  • Åk 2 kl 9.00 på nedre skolgården
  • Åk 3 kl 9.30 på övre skolgården
  • Åk 4 kl 10.00 på övre skolgården
  • Åk 5 kl 10.00 på nedre skolgården
  • Åk 6 kl 10.00 på nedre skolgården

Årskurserna F-3 går till 13.30 denna dag. Då tar fritids över.

Årskurserna 4-6 slutar 14.00. Då tar klubben över.

För övriga frågor kontakta vederbörande personal.

Med vänliga hälsningar,

Cecilia Skarke